Bericht versturen
Thuis ProductenGeaffineerde slotmachine

Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine

Ik ben online Chatten Nu

Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine

Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine
Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine

Grote Afbeelding :  Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AMC MACHINERY
Certificering: CE
Modelnummer: DSK1600
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: met een breedte van niet meer dan 50 mm
Levertijd: 40 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5 sets per maand

Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine

beschrijving
Stroomvoorziening: 220V of 380V of 415V Kleur: Op maat
Maximale papiergrootte (L*W): 3000 mm*1600 mm Maximale effectieve specificaties voor het splijten en het kamperen (lengte * breedte): 2950 mm*1600 mm
Minimale papiergrootte (L*W): 670 mm*380 mm Minimumgrootte van de doos (L*W*H): 275 mm*60 mm*60 mm
Hoog licht:

Hoog snelheidsgolfmachine

,

Volledig servo gegolfde slotmachine

,

High Speed Carton Slotting Machine

Volledige servo hogesnelheids slotmachine

Model:DSK1600

 

Inleiding:

  • DSK1600 high-speed karton slotting vormmachine is een bijpassend model speciaal ontwikkeld door ons bedrijf volgens de werkingssnelheid en het gebruik kenmerken van high-speed digitale printers.De hele machine neemt volledige servo controleHet kan het effect van de perslijn in de grootste mate verbeteren.en maak een goede voorbereiding voor het navolgende plakken van spijkers in een doos. Slotting neemt een superieure kracht mes om slot en snij hoeken van onder naar boven. Onder het uitgangspunt van ervoor te zorgen dat het karton oppervlak papier niet barsten Het effect van die-cut karton.
  • De volledige servo voorkant papier voedingssectie is uitgerust met vijf sets van papier voedingsassen. Het neemt een eenassige single-servo motor structuur, en er is geen voedings-en lijm as.Na de breedte van het karton is ingegeven, de vijf rijen papiervoedingsschachten werken samen om het hele karton volledig in de opening te voeden.het garanderen van de fysieke sterkte van de karton na het vormenDe zijdelingse meter en de achterste papier drager worden allemaal bestuurd door servo. gewoon de lengte en breedte van het karton invoeren, ze zullen allemaal op hun plaats automatisch, een is nauwkeurig ja,tijd en moeite besparen en afval verminderen.
  • Het slotgedeelte is ook volledig servo-gecontroleerd. U hoeft alleen de lengte, breedte en hoogte van de karton in te voeren wanneer u werkt.Het knipmes en het krimpwiel wisselen van de grootste naar de kleinste maat van de kartonHet vermindert het werkverspilling en is de meest geavanceerde en redelijke karton slotmachine op de markt.

 

Specificatie:

Modelleer van hogesnelheidsslotmachine DSK1600-3000
Maximale papiergrootte (L*W) 3000 mm*1600 mm

Maximaal effectief insluiten en

de specificaties van de kammen (lengte * breedte)

2950 mm*1600 mm
Minimumgrootte van het papier (L*W) 670 mm*380 mm
Minimumgrootte van de doos 275 mm
Minimale doosbreedte 60 mm
Minimale specificatie van de dooshoogte 60 mm
Stroomvoorziening driefasige 380V/50Hz
Geïnstalleerde capaciteit (ca.) 51 kW
Gemeenschappelijke macht Ongeveer 15 kW.
Afmetingen van het apparaat (lengte*breedte*hoogte)

een afmeting van meer dan 10 mm,

met uitzondering van de leveringsafdeling

Bruto gewicht van de apparatuur (ca.) 13000 kg
Toepasbaarheid van de apparatuur: kan worden aangebracht op verschillende golfkarton met een dikte van 1,5 ~ 20 mm. De warpage waarde van het karton is 10 mm / m. Als het de bovenstaande warpage standaard overschrijdt,Het kan worden gebruikt om het verwrongen karton te verbeteren door de snelheid, het luchtvolume en de hoogte van de achterkant van de papieren trolley aan te passen.

 

Hoofdstructuur en principe van de DSK1600 volservo-slotmachine voor hoge snelheid:

  • DSK1600 full-servo high-speed slotting machine is een product geboren met de trend, ook bekend als de koning van verspreide orders.Op basis van de verlegenheid van te veel verspreide bestellingen die de kartonfabrieken momenteel ondervinden, heeft ons bedrijf ontwikkeld een full-servo high-speed slotting machine in de tijd. machine, de snelheid van de hele machine is 160 stuks / min, en de tijd voor het wijzigen van bestellingen is minder dan 30 seconden / order.De volledige servo-besturing is nauwkeurig tot op millimeter, waardoor de hoogste echte kartonnen snelheid kan worden bereikt en in een ogenblik voltooid.het wordt goed ontvangen door alle kartonnen dozenOnze firma heeft een professioneel team om diep te graven in het product, blijven verbeteren in het productieproces,en voldoen aan de verwachtingen van de meerderheid van de gebruikers van kartonnen fabriekenVoor de ontwikkeling en vooruitgang van de industrie, zullen we onophoudelijke inspanningen doen om oude en nieuwe gebruikers terug te betalen.

 

1Servo voeder voor de voorkant:

Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine 0

De voedingssectie van de voorkant bestaat uit (1) voedingsbord van de voorkant en (2) balken van de voedingssectie van de voorkant om een stabiel frame te vormen.en vervolgens de voorkant voeding sectie montage is bevestigd op (2) voorkant voeding sectie Boven de balk, wordt een redelijk sterk papiervoedermechanisme gevormd.

Wanneer de kapitein aan het werk is, meet je eerst de lengte en breedte van het karton met een meetband en voer je het dan in op de computer.(3) de motor van de papierwagon en (4) de motor van de zijdelingse stoptemperatuur worden tegelijkertijd gestartAls u het apparaat op de voorkant van de blaas en de papierdrager kunt plaatsen, kunt u de karton direct op de voorkant van de blaas en de papierdrager leggen.Volgens de dikte van het enkele karton, stel het handvat (7) voor de afstelling van de doorsnede in. Na het instellen in de juiste positie, buig volgens het karton.Stel (5) de dwarsschakelaar van de papieren wagen in om de hoogte van de wagen te bepalen, en vervolgens (6) de rollen van de papieren wagen afstemmen op de afmetingen van het karton, om het aantal vellen van de onderste stapel karton te regelen,zodat het voedingspapier niet gemakkelijk glijdt. Wanneer de aanstallingsvoorwaarde is vervuld, begint de servomotor met het aansturen van het papier, zodra een opdracht is gestuurd (8).en de voorkant is om het karton volledig in het slot- en krimpgedeelte in te voeren volgens de ingebrachte breedte van het kartonDeze technologie is meer dan tien jaar geleden onafhankelijk door ons bedrijf ontwikkeld.Het bedrijf heeft de onafhankelijke mogelijkheid om te wijzigen en na-verkoop service.

 

 

2Slotvormend onderdeel:

Volledige servo hoge snelheid gegolfde slotmachine DSK1600 karton slotmachine 1

Het geslepen vormende deel bestaat uit (1) de geslepen hoofdwandplaat die door (2) de hoofdbalk van het geslepen deel gaat die als hoofdlichaam in een frame moet worden bevestigd,(3) De snijkop en de lijndrukdrijving worden bevestigd aan (2) tot en met (4) lineaire leidingen., (6) (7) (8) De drie sets drukrollers worden ook op (3) de snijkop en de banddrukdrijfwandplaat gemonteerd,(5) De geslepen snijkop wordt eveneens doorgegeven. Het grafietkoper glijblok is bevestigd aan de (3) snijkop en de lijndrukdrijving.Het hoofdkarosserie wordt aangedreven door de (9) snijkop aandrijving motor om de lengte van de doos te voltooien Breedte maat aanpassing.

(7) (8) Er zijn twee prepressrollers. Het karton komt in de vroege fase binnen en gaat door (7) (8) Het prepresswerk vernietigt het golfmateriaal langs de lijn.De persrollers zijn allemaal gemaakt van de buitenste rand van de ijzeren kern. , het oppervlak heeft de vorm van een grote cirkelvormige boog, die niet alleen het effect heeft van pre-pressing golven, maar ook niet gemakkelijk om het papier in het karton te breken.Het komt overeen met (11) (12) vooraf drukken op de lijnas, de bovenste as is een optische as van staal, het oppervlak is bekleed met hardchroom, dat glad en glad is, zodat het karton de pre-crimping met succes kan voltooien.(6) Het is een vormgevend krimpwielDe uiteindelijke vorm is gemaakt om de kartonvormende standaard mooi te maken. overeenkomend met de (6) vormende krimpwiel is de (13) vormende krimpas.en het is niet gemakkelijk om het karton te kraken. (6) (7) (8) De drie perswielen zijn verbonden door (10) de synchrone drieassige band van de persleiding,en de drie rijen wielen lopen synchroon wanneer de machine wordt ingeschakeld. , om samen de lijnpersfunctie te voltooien.

(5) Het snijhoofd is voorzien van de superieure kracht van het mes, de snijhoek en de snijhoek.zodat de oppervlakte van de karton van de gewone slotmachine het effect van cirkelvormig strijksnijden kan bereikenDe hoogtebepaling is de buitenste versnellingsringstructuur, waarbij de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing van de splitsing.en de aanpassing van de hoogte van de doos is glad en gladIn vergelijking met de hexagonale staalasstructuur van de binnenste versnellingsring is de structuur duurzamer en redelijker en heeft de aangepaste dooshoogte geen fouten.De grafiet vaste schuifbalk op de snijkop is automatisch smeer, geen smeerolie toe te voegen, ten eerste, het vermindert de arbeidsintensiteit van de operator, en ten tweede, het voorkomt dat de smeerolie spatten op het oppervlak van de karton.

(14) De geslepen bovenste as is ontworpen als een staalkern met een superieure krachtoppervlakte.lange levensduur en gemakkelijke vervangingHet komt overeen met (5) het superieure krachtmes op de gesloten snijkop. , zodat de meskant van de gesneden karton glad en glad is, zonder borsten. De as is in normale werkende staat.de hele as wordt naar beneden gedrukt en komt in contact met de (5) geslepen snijplaat. , Voltooien van de sluiting en snijhoek. Bij het aanpassen en het wijzigen van de volgorde, zal de (15) sluiting bovenste as voortschrijdende cilinder automatisch trekken van de (14) sluiting bovenste as terug,zodat de bovenste schacht en de kop van de snijmachine gescheiden zijnDe schacht is ook ontworpen met automatische radiale beweging en automatische omtrekdifferentiële compensatiefuncties.en het bovenste rubberen pad op het oppervlak is ook voorzien van een automatisch slijpmes- Reparatie plat.

Contactgegevens
AMC INDUSTRUAL DEVELOPMENT COMOANY LIMITED

Contactpersoon: Mr. Andy Ton

Tel.: +86-13585813132

Fax: 86-21-61294969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)